marți, 20 martie 2012

Orange Arabic


Hello friend,

Întotdeauna cea mai uşor de machiat faţă  este a ta. Îţi cunoşti cel mai bine trăsăturile, şti cel mai bine ce te avantajează şi ce nu. Asta pentru că ai avut destul timp să experimentezi, să încerci toate culorile şi toate modelele.
Să machiezi o faţă  nouă… e cu totul altă poveste.

Imagine this: Vine o fată pe care nu ai mai văzut-o niciodată şi şi-ar dori un machiaj de seară.Să zicem că e pentru balul de absolvire.Nu prea e genul care să se machieze, i-ar plăcea ceva  wow, dar nu prea WOW. Parcă i-ar plăcea un smokey eyes intens, dar e curioasă cum i-ar sta şi cu un pin-up. Îi plac culorile puternice , dar nu ştie dacă se potrivesc pentru seara asta. Mai pe scurt : habar nu are ce vrea în materie de make-up. Hmmmm…tricky,right?!
Nu încercam să ne imaginăm şi trăsăturile feţei pentru că e deja prea mult chiar şi pentru vorbăreaţă de mine.

În fine, idea este că trebuie să îţi faci o idee (fast) de forma ochiului şi a feţei, astfel încât să ştii exact ce fel de model aplici, ce culori, unde insişti cu conturul şi cu iluminatorul. Mai afli câte ceva despre ea şi personalitatea ei şi focus pocus – ai idea. Urmează să o aplici.
Cum e genul de fată care nu prea se machiază… o să ai ceva de furcă la liner, creion pe linia apei (if needed) şi în mod special mascara.
Te înhami cu răbdare şi porneşti machiajul. Good look dear!

Din fericire nu aşa au stat lucrurile şi cu Mona. Ea a fost modelul meu pentru un look uşor arăbesc cu nuanţe de auriu ,orange şi roşu ( cum a spus M mai jos- culorile cele mai potrivite pentru ochii verzi).

Pe pleoapa superioară am folosit numai Sleek Sunset. Auriu în colţul interior al ochiului,continuat de orange în pliul ochiului, pe peretele nazal şi am urcat cu această nuanţă până la sprânceană ( în partea interioară a ochiului).În exteriorul pleoapei superioare am aplicat un roşu foarte frumos şi am continuat cu el pe pliul ochiului, amestecând cu nuanţa orange.
Pe pleoapa inferioară am aplicat un verde închis intens din trusa Fraulein, şi am accentuat cu un creion verde pe linia genelor şi pe linia apei.
În ceea ce priveşte faţa, am optat pentru fond de ten şi pudră L'oreal Accord Parfait.
I-am conturat bine obrajii Monei şi i-am iluminat foarte bine arcada.
Am decis să aleg un ruj puternic, şi am optat pentru Avon Buttered Rum. 



Cam asta a ieşit:









Hope you've enjoyed it!

Stay CHIC!
Jo

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu