miercuri, 14 martie 2012

DON'T - Too Much Foundation


Hello friends,


Această rubrică a blogului nostru este dedicată greşelilor de machiaj şi lucrurilor ce NU trebuiesc făcute din acest punct de vedere.

Ne  gândim deja de ceva vreme cum să începem această serie de “Nu aşa” şi, sincere să fim, nici acum nu putem spune că suntem complet edificate, dar vom lasa curs liber inspiraţiei de moment şi vedem ce iese .

Fiind un blog de machiaj, ne-am zis să le luăm într-o oarecare logica şi să începem cu baza oricărui machiaj de calitate şi anume, faţa (mai exact fondul de ten).

Ei bine “don’t-ul” de azi sună ceva de genul: “Nu exagera cu fondul de ten!”

Fondul de ten este esenţial în crearea acelei feţe fără imperfecţiuni şi de o culoare uniformă ( so they say ), dar nu mare ne este mirarea să vedem zilnic fete care greşesc în aplicarea acestui produs.
Dacă observaţi că fondul de ten nu acoperă suficient , asta nu înseamnă că trebuie să continuaţi aplicarea lui până când toate acele pete de culoare sau  mici chestituţe nu se mai văd( pentru asta există corrector ).
Acest lucru nu va face decât să încarce tenul şi să dea aspectul nedorit de mască.

Sfatul nostru este că atunci când vă cumpăraţi un fond de ten să vă uitaţi pe etichetă( sau să întrebaţi) care este gradul de acoperire al acestuia. Deşi,intradevar sunt fonduri de ten care permit o aplicare multiplă, trebuie totuşi să aveţi grijă cu acestea.
Şi nu uitaţi, aplicaţi produsul şi pe gât, fie fondul de ten ca atare, fie amestecat cu un pic de cremă de faţă.

Another issue is picking the wrong colour for you!
Well, asta se datorează luminii din cadrul magazinului dar şi a estimării greşite a culorii tenului.  Nimeni nu are tenul portocaliu! (so stop using orange toned foundation! ) nu vrem să fim rele ! (but seeing orange faces makes us mad!)

Ca să concluzionăm:
NU exageraţi cu fondul de ten, mai ales dacă v-aţi ales greşit culoarea!
Speram că nu v-am ofensat în vreun fel, nu asta ne-a fost intenţia (hope you’ll forgive us! )

Stay CHIC!
Jo&M

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu