vineri, 4 mai 2012

Don’t exaggerate with your eyebrows!

Hello friends,


Iată că revin cu un articol nou pentru rubrica “Don’ts” a blougului nostru şi anume: Don’t exaggerate with your eyebrows!

Poate vă întrebaţi de ce am ales această temă?

Ei bine sunt sătulă până peste cap să văd fete cu sprâncenele tatuate(şi nu faptul că sunt tatuate este problema) ci forma lor…incredibil de arcuite, foarte lungi şi de multe ori (în cazul brunetelor) culoarea lor este mai mult verde decât negru!

Sprâncenele sunt un element foarte important al fizionomiei feţei noastre ce ne înrămează ochii. În acest articol aş dori să vă vorbesc despre mai multe aspecte legate de acestea.

Forma lor este esenţială pentru armonizarea întregii feţe. Fie că avem nişte sprâncene dese sau rare, fie că sunt late sau subţiri de la natură, trebuie să găsim o formă care să ni se potrivească. Mai jos am ataşat câteva imagini după care ar trebui să ne ghidăm în momentul în care dorim să ne alegem cum vor arăta sprâncenele noastre.



Forma naturală a sprâncenelor noastre este de cele mai multe ori şi cea mai potrivită pentru faţa noastră.

Metoda/e de aranjare: fie că mergem la salon, fie că le aranjăm singure acasă, sunt mai multe variante la care putem apela: penseta, ceară sau aţa.

Dacă aţi optat să vă duceţi la salon să vă pensaţi  iar rezultatul final nu a fost cel aşteptat ( been there done that) şi doriţi să vă daţi o altă formă sprâncenelor  cel mai bine este să le lăsaţi să crească şi să le masaţi în fiecare seară cu ulei de ricin( se găseşte la plafar şi ajută la regenerarea şi creşterea lor J…belive me J )

Penseta este cea mai întâlnită şi uzitata modalitate de a îţi aranja sprancele. În momentul în care ne hotărâm să ne pensăm trebuie să ţinem cont de câteva indicaţii, aşa cum arată şi imaginea de mai jos.


NB: Nimeni nu are sprâncene lungi până în linia părului şi arcuite până la jumătatea frunţii!!!

Atunci când ne conturam sprâncenele trebuie să optăm pentru o culoarea cu 2 nuanţe mai deschisă decât culoarea părului dacă suntem satene sau o culoarea mai închisă, iar în cazul în care suntem blonde sau ceva asemănător, cu 2 nuanţe mai închisă. Putem folosi fie fard sau creion, iar pentru fixare ori mascara incoloră ori ceară care vine de cele mai multe ori în kit-ul pentru sprâncene.

Eu folosesc ca şi metodă de aranjare penseta, pentru partea de jos, iar pentru partea de sus aţa pentru că mă ajută să obţin linii mai precise, decât penseta J. Conturul îl dau cu ajutorul fardului şi le fixez cu mascara incoloră (mi se pare că în acest mod arată mai naturale şi nu desenate, probabil din acesta cauza nu-mi plac sprâncenele tatuateJ ).


Well I think that’s about it so far about eyebrows…hope I wasn’t to harsh and judgmental!

Stay CHIC!

M






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu