miercuri, 18 iulie 2012

Don't forget about SPF


Hello friends,




Vom vorbi puţin astăzi despre cremele cu factor de protecţie solară şi cum să o utilizăm corect.
Vine destul de târziu această postare pentru că este deja luna iulie, însă mai bine mai târziu decât niciodată.


Eu vreau să cred că toată lumea o foloseşte , în funcţie de pigmentul pielii,  ( cu cât mai deschis pigmentul , cu atât mai mare factorul de protecţie ). Cu toate acestea am auzit foarte multe păreri despre cum este folosită această cremă minunată.
Aşadar, pentru a face lucrurile mai clare, am decis să deschid acest topic.






Crema cu protecţie solară protejează pielea atât pe termen scurt ( previne pielea arsă ) cât şi pe termen lung (îmbătrânire prematură şi cancer de piele). 
Însă pentru a beneficia cu adevărat de protecţie, crema nu trebuie aplicată doar vara sau când mergem la plajă. Radiaţiile solare afectează pielea pe tot parcursul anului , aşa că e bine să folosim o cremă cu SPF mai mic în anotimpurile mai reci, iar mai ridicat ( mult mai ridicat) vara.
Deasemenea , în timpul verii, soarele nu bate doar la plajă :| , ci şi în staţia de autobuz, în parc şi pe stradă. De aceea e indicat , de fiecare dată când vă pregătiţi să ieşiţi în oraş , după machiaj şi înainte de parfum , să aplicaţi crema cu protecţie :)


De curând,în timp ce mă machiam, ascultăm emisiunea "Ce se întâmplă doctore" în care un doctor dermatolog spunea că efectul produsului minune se stinge în maxim 40 de minute, iar cantitatea de produs care trebuie aplicată astfel încât protecţia să fie maximă , este foarte mare. O simplă atingere a produsului cu pielea nu este suficientă.
Aşadar, folosiţi multă cremă la aplicare şi aplicaţi-o des!


Un punct foarte important mai este ca şi buzele trebuie protejate. Se găsesc peste tot aceste produse, fie ele colorate sau incolore, cu arome sau fără. Dacă nu aveţi la îndemână un astfel de produs special, puteţi masa buzele cu cremă de corp cu SPF.


Iarăşi, o greşeală foarte mare pe care majoritatea o fac este că , după ce "s-au văzut cu sacii-n căruţa" , adică după ce s-a obţinut un bronz intens şi frumos, la următoarele expuneri la soare , crema nu se mai foloseşte! GREŞIT! Razele nocive ale soarelui încă afectează foarte grav pielea. 


Folosiţi crema SPf constant,din abundenţă la fiecare ieşire din casă!


O să ne mai auziţi vorbind despre importanţa cremelor SPF , asta vă promit!





Stay CHIC,
Jo



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu