marți, 19 iunie 2012

Brevoxyl crema antiacneica - Review





Hello Friends,




Aşa cum v-am mai menţionat până acum , şi cred de fapt că deja v-am înnebunit, în ultima vreme m-am confruntat cu o erupţie pe faţă de nesuportat ( bine, nu chiar de nesuportat , dar pentru mine cel puţin a fost groaznic). Despre asta vom vorbi astăzi: Despre experienţa mea cu acneea şi soluţia pe care am găsit-o.


Vreau să încep prin a spune că eu cam întotdeauna am avut mici probleme cu tenul, dar foarte rău a început să fie după ce am decis să iau o pauză de la pilulele contraceptive.
BOOOOOM! Mi-a explodat instantaneu faţa :|


După ce am aşteptat o perioadă să mi se calmeze hormonii, timp în care am sperat şi m-am rugat încontinuu, am observat că nu îmi revin şi am hotărât ferm să merg la dermatolog.


După ce D.Doctor m-a analizat atent cu o lupă ( fapt care m-a făcut să mă simt oribil - cam ca la gineco  ...mai ales că nu purtam nici măcar un gram de fond de ten ...bleeeah ), mi-a recomandat Skinoren.
L-am folosit pe acesta din urmă o perioadă destul de bună de timp, însă acneea mea nu pleca.


Într-o dimineaţă, în timp ce îmi sorbeam liniştită cafeaua şi mă uitam pe blog-ul Andăi Zelenca, văd un articol despre remedii pentru acnee, mai exact despre Brevoxyl. Am mai căutat câteva reviewuri despre el şi în cele din urmă m-a convins. M-am dus la farmacie şi mi l-am cumpărat ( indicat era să trec mai întâi pe la doctor...însă nu mai aveam răbdare).


L-am aplicat precum indicaţiilor de pe prospect , dimineaţa şi seara. Prima senzaţie a fost de uşoară usturime, şi mi s-a înroşit şi puţin faţa. Însă a trecut repede.
Ca să fiu sigură că îmi termină toţi "intruşii" nu am folosit şi cremă hidratantă după Brevoxyl....Mare prostie!!!! Mi-a uscat , mi-a ars faţa de fapt. Arătam ca o bunicuţă :D.
Însă apoi, după ce mi-am învăţat lecţia , nu am mai avut probleme. După fiecare aplicare a cremei medicament , foloseam şi o cremă foarte hidratantă. După 3 zile, acneea mea s-a diminuat considerabil. Am revenit la cum eram înainte să iau pauza de la pastile.:D


Costă 16 lei ( sau cel puţin atât am dat eu ) şi se găseşte în principiu cam la orice farmacie.
Arată cam aşa:






Vă sfătuiesc şi vă rog , înainte să vă cumpăraţi orice fel de cremă medicament pentru faţă, să consultaţi un doctor specialist, eventual să vă faceţi un set de anailze de sânge. Acneea poate fi provocată de mai mulţi factori, şi vă promit că o să discutăm mai pe larg despre această afecţiune într-un articol din categoria Don't :).


Vă las acum cu treburile voastre şi aveţi mare grijă când ieşiţi afară pentru că este CANICULA :).


Drink more water and stay CHIC!
Jo

Un comentariu:

  1. eu am folosit ambele creme insa trebuia sa ma dau mereu cu ele ptr rezultate cat de cat ok pana am cumparat dupa lungi cautari pe net Bactroban Crema avand pe frunte o acnee destul de naspa, mi-am dat 10 zile si nu imi vine sa cred cat de bine imi arata fata, am vazut ca foarte multe persoane sunt mai mult decat multumite de aceasta crema, sper sa va ajute si pe voi sa scapati de probleme
    Bactroban mi-a salvat viata cred )

    RăspundețiȘtergere